Kosten

Deelname aan de EL CID-week kost €85,- voor zowel het digitale als fysieke programma. Als jij je inschrijft voor de EL CID heb jij gedurende de EL CID en de weken erna toegang tot een groot virtueel platform. Op dit platform bieden wij jou allerlei informatie, evenementen en online vermaak. Voor dit bedrag krijg je tijdens het fysieke programma elke middag een lunch en zal er elke avond een warme maaltijd voor je klaar staan. Daarnaast heb je drie dagen toegang tot alle evenementen die georganiseerd worden.

Om het inschrijfgeld te betalen, moet je gebruik maken van iDEAL. Als betalen via iDEAL niet mogelijk is voor jou, kun je contact opnemen met [email protected]. Samen zullen wij kijken naar een oplossing om jouw betaling alsnog succesvol af te ronden.

Alleen het digitale programma bijwonen?
Het is mogelijk om alleen het digitale programma bij te wonen! Mocht je door omstandigheden niet in staat om fysiek naar Leiden te komen, bieden wij jou de optie aan om voor een gereduceerd tarief (10 euro) alleen het digitale programma te volgen. Dit programma zal plaatsvinden op donderdag 12 en vrijdag 13 augustus. Als je alleen het digitale programma wilt volgen, stuur een mailtje naar [email protected]. Je ontvangt dan een aanmeldlink om je aan te melden voor het programma.

Wanneer je besluit alleen het digitale programma te volgen, wordt je niet ingedeeld in een groepje met je medestudenten. Wel bieden wij je de optie aan om via het matchevent medestudenten te ontmoeten met dezelfde interesses en op deze manier kennis te maken je studiegenoten. Bovendien heb jij gedurende de EL CID en de weken erna toegang tot een groot virtueel platform. Op dit platform bieden wij jou allerlei informatie, evenementen en online vermaak. Zo kun je alvast online kennis maken met jouw faculteit; kun je online meedoen aan een kookshow, studentenquiz en bingo; en kun je er door middel van een kieswijzer achter komen of een studentenvereniging, studievereniging of vrijwilligersorganisatie misschien iets voor jou is.

Bandjes systeem

Dit jaar maken we tijdens de EL CID gebruik van een nieuw bandjessysteem. Dit nieuwe bandjessysteem maakt het voor jou als deelnemer nóg makkelijker tijdens de EL CID! Zo kun je met je bandje al je drankjes betalen tijdens EL CID evenementen, en kun je makkelijk inchecken bij de evenementen. Dit alles gebeurt contactloos, en is dus erg coronaproof! 

Je bandje haal je op aan het begin van jouw EL CID. Hij geeft ook gelijk aan of je 18+ of 18- bent, zodat je bij de bar niet steeds je ID hoeft te laten zien.  

Opladen van je bandje kan gemakkelijk via je telefoon. Download hiervoor de EL CID app. Tegoed niet opgebruikt? Dan wordt je geld automatisch teruggestort naar jouw rekening. Daarom raden we je aan om in één keer zo’n €50,- op je bandje te zetten. Zo hoef je je tijdens de EL CID nergens zorgen over te maken, en krijg je na de EL CID gewoon je geld weer terug. 

Tijdens de EL CID kun je op EL CID evenementen met je bandje betalen voor al je drankjes. Diner en lunch zitten al bij je ticket inbegrepen, dus daar hoef je uiteraard niet meer voor te betalen. Foodtrucks en verenigingen maken geen gebruik van dit betaalbetaalsysteem.  

Belangrijk is dat je je bandje niet kwijtraakt! Dit is je entreebewijs voor alle evenementen en verenigingen. Een nieuw bandje kun je ophalen bij Studentencentrum Plexus (Kaiserstraat 25), maar daar zitten kosten aan verbonden. 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden