Kosten

Deelname aan de EL CID-week kost €99,-. Voor dit bedrag krijg je tijdens het de EL CID-week elke middag een lunch en zal er elke avond een warme maaltijd voor je klaar staan. 

Om het inschrijfgeld te betalen, moet je gebruik maken van iDEAL. Als betalen via iDEAL niet mogelijk is voor jou, kun je contact opnemen met [email protected]. Samen zullen wij kijken naar een oplossing om jouw betaling alsnog succesvol af te ronden.

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2023!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »