mbo-studenten

Deelname EL CID-dag 2024

Na het succes van vorig jaar organiseert de EL CID ook dit jaar weer een EL CID-dag voor aankomende studenten van ROC Mondriaan, mboRijnland en LiS op donderdag 15 augustus. Wil jij voordat je studie begint de stad Leiden, je studie en het studentenleven alvast leren kennen? Meld je dan aan!

Tijdens deze dag sta je er niet alleen voor. Onder begeleiding van twee mentoren die ook in Leiden studeren, ontdek je met een groep van ongeveer 13 medestudenten alles wat Leiden te bieden heeft.

De kosten voor deze dag zijn €25,-. Hierbij zit het gehele dagprogramma inclusief eten inbegrepen (bekijk het programma van die dag hier beneden).

Heb je nog geen inschrijflink ontvangen? Stuur dan een mailtje naar deelnemers@elcid.leidenuniv.nl.

Programma 2024

Donderdag 15 augustus 2024

Inloop & Opening

Hier begint jouw studententijd! Tijdens de opening ontmoet je je mentoren en de andere studenten uit jouw groepje, te herkennen aan een bordje met jullie groepsnummer. Samen met jouw groepsgenoten zal je welkom worden geheten in Leiden.

Kennismaken

In dit blok is er ruimte om je medestudenten beter te leren kennen doormiddel van leuke kennismakingsspelletjes.

Studieblok mbo

Leer alvast meer over je studie die eind augustus écht van start gaat.

Hortuslunch

Dit is niet zomaar een lunch, maar een lunch in de oudste botanische tuin van Nederland. Plof lekker neer op het gras, zoek een plekje aan het water of juist heerlijk beschut onder de bomen en ontspan met je groepje en mentoren.

Crazy 24

Maak op een actieve manier kennis met jouw nieuwe studentenstad: Leiden! Ontcijfer samen met je groepje de raadsels van de stad, voer opdrachten uit en probeer zo alle 24 punten binnen te slepen. Ready, set, go!

Leids Eerstejaars Festival (LEF)

Park Landskroon is omgetoverd tot een festivalterrein. Tijdens het festival ga je los op de beste line-up van artiesten en zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van het zonnetje.