Word vrijwilliger

EL CID zoekt EL CID 2018!

EL CID bestuur 2018?

De EL CID/Vademecumcommissie is een full-time bestuur. Vanaf september ga je met jouw nieuwe bestuur aan de slag om de EL CID-week van 2018 te organiseren. Hier komt veel meer bij kijken dan dat je in eerste instantie denkt. 
Je organiseert namelijk niet alleen de EL CID-week. Je maakt je eigen magazine, wat opgestuurd wordt naar alle nieuwe studenten die in Leiden gaan studeren. Je werkt samen met de Gemeente Leiden voor vergunningen, met de verenigingen voor leuke programmaonderdelen, met de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden voor nieuwe deelnemers en nog veel meer.

Naast je eigen functie werk je ook aan verschillende 'subs'. Dit zijn algemene kleine verantwoordelijkheden. Zo is er een sub die over de tasjes van de deelnemers gaat, een sub die al het eten regelt tijdens de week, een sub die de bestuursvakantie boekt en nog veel meer. Naast deze algemene subs heb je ook nog de week-subs. Dit zijn de weekonderdelen die georganiseerd moeten worden. Er is een sub verantwoordelijk voor het LEF, voor het verzamelen, voor het studieblok en noem het allemaal maar op.

Dit zorgt er voor dat een bestuursjaar bij de EL CID heel divers is en jij je nooit hoeft te vervelen!

Kom voor meer info naar onze informatieavond. Voor het Facebook event kunt je hier klikken.