GEZOCHT: CreAcie & TMT 2019

GEZOCHT: CreAcie & TMT 2019

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor een van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

De Crew & Activiteitencommissie organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten om het EL-CID-gevoel tot de zomer levend te houden. Denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht of borrelboot. Wat je wilt organiseren, ligt echter volledig open! Binnen deze commissie is dan ook enorm veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën. Hiernaast zet je een grote wervingscampagne op voor de EL CID-crew 2019 en organiseer je in augustus de leukste Crewdag ooit!

Wil jij meer dan 600 EL CID-mentoren werven, selecteren en trainen? Lijkt het je leuk om de MentorTrainer-dagen én de grootse Mentordag in augustus te organiseren? En wil jij je inzetten voor de EL CID in een actieve en hechte commissie? Solliciteer dan voor de Trainer Mentor Trainer-commissie 2019!

Naast de eigen taken en bezigheden zullen beide commissies in aanloop naar de week nauw betrokken zijn bij de organisatie van de EL CID 2019. Dit is daarom je kans om het EL CID-gevoel vanuit het middelpunt mee te krijgen! Beide commissies lopen vanaf half november tot en met augustus.

Sollicitaties voor beide commissies zijn vanaf nu geopend! Geef je op door een korte motivatie en CV vóór maandag 29 oktober 2018 te mailen naar Ries de Moor op intern@elcid.leidenuniv.nl, betreft: ‘Sollicitatie commissie 2019’. Geef verder in de mail aan voor welke commissie je je aanmeldt: de CreAcie, TMT of beide! Wil je meer weten? Stuur dan gerust een mailtje, bel tijdens kantooruren naar 071-5273280 of kom langs op de derde verdieping van Plexus.