Heb je een allergie?

Heb je een allergie?

Omdat er op veel verschillende locaties gegeten zal worden, kunnen we niet met alle allergieën rekening houden. Er zijn vier allergieën waar we wél rekening mee houden: notenallergie, schelp- en/of schaaldieren, lactose-intolerantie en vegetariërs.

Heb je een of meerdere van bovenstaande allergieën? Dan heb je dit kunnen aangeven op je inschrijfformulier. Als je dit hebt gedaan zullen wij hier rekening mee houden en krijg je een vervangende maaltijd.

Heb je een allergie die hierboven niet gemeld staat? Dan kunnen wij hier helaas geen rekening mee houden. Het is dan de bedoeling dat je zelf voor je maaltijden zorgt. Als compensatie hiervan, krijg  je na afloop van de EL CID een deel van je inschrijfgeld terug. Wel is het van belang dat je dit vóór 7 augustus aan ons doorgeeft. Dit kan door te bellen of mailen naar Stephanie Arens via 071 527 7993 of deelnemers@elcid.leidenuniv.nl. Alleen als je dit van te voren hebt aangegeven kunnen we een deel van je inschrijfgeld terug geven.

Op Studentencentrum Plexus is er de mogelijkheid om je maaltijden in de koelkast te bewaren en eventueel op te warmen. Kom dus gerust langs bij de EL CID-balie als je hier gebruik van wil maken.

Als je meer vragen hebt met betrekking tot allergieën, neem dan gerust contact op met Stephanie Arens.