What to do: Dinsdag

20:30 Lezing @ A.S.V. Prometheus (Café de Keyzer)
De kleine verenigingen staan deze avond in de spotlight, en bij Prometheus krijg je een mooie kans om je algemene kennis wat bij te spijkeren. Eerst zal Bart Knols vertellen over hoe hij een Ig Nobel prijs won, een jaarlijkse uitreiking voor triviaal klinkende onderzoeken die toch tot ontdekkingen leiden. Daarna vertelt Egbert Koops over hoe wetgeving precies werkt als er plotseling drones opduiken in je achtertuin. Je weet maar nooit wanneer dit soort weetjes van pas komen.

23:00 Dio @ SSR-Leiden
Na het programma van de kleine verenigingen is het tijd voor feest, en dat kan onder andere op SSR-Leiden met Dio. Bekend van hits als ‘Tijdmachine’ staat de artiest garant voor een goed feestje. Zoals met de meest grotere acts tijdens de EL CID-week is op tijd komen handig als je je van een plaatsje wil verzekeren, maar dan heb je ook een donders dansbare dinsdag.

23:00 Stukoborel @ NSL
Als EL CID-deelnemer heb je natuurlijk wel een idee van al die deftige tradities van de Leidsche studentenverenigingen, maar hoe krijg je nou echt die klassieke aardappel in de keel? De heren van NSL helpen je graag op weg op deze borrelavond, waar je zal leren hoe het echt heurt (en ja, dat heur je zo te spellen). Pak je jasje en dasje en bral er op los!