Programma

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van donderdag 12 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021 en zal bestaan uit een virtueel en een fysiek gedeelte. Tijdens de EL CID word jij ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Digitaal programma
Allereerst zal de EL CID bestaan uit een virtuele introductie op ons online platform. Op dit online platform zal donderdag 12 en vrijdag 13 augustus 2021 een virtueel programma worden georganiseerd. Zo kun je alvast online kennis maken met jouw faculteit en studiegenoten; kun je online meedoen aan een kookshow, studentenquiz en bingo; en kun je er door middel van een kieswijzer er achter komen of een studentenvereniging, studievereniging of vrijwilligersorganisatie misschien iets voor jou is. Bekijk de flyer voor het volledige programma!

Fysiek programma Universitaire studenten
Daarnaast zal de EL CID bestaan uit een fysieke introductie binnen de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid. Wij streven ernaar een fysiek programma te organiseren bestaande uit twee keer drie dagen. Als jij je dus inschrijft voor de EL CID, nodigen wij jou één keer drie dagen uit in Leiden. Het fysieke programma vindt onder voorbehoud van de landelijke maatregelen plaats van (1) maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021 of (2) donderdag 19 tot en met zaterdag 21 augustus 2021. Helaas weten wij op dit moment nog niet precies welke studies in welke shift zullen zijn (zie hieronder).

Fysiek programma Hogeschool Leiden studenten
Het fysieke programma vindt voor de studenten van Hogeschool Leiden -onder voorbehoud van de landelijke maatregelen- plaats van maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021.

Als Universitaire student kun je helaas niet aangeven wanneer je ingedeeld wilt worden, dit hoor je begin augustus van ons. Mocht je om bepaalde redenen niet kunnen deelnemen aan het fysieke programma, is er ook een mogelijkheid om alleen het digitale programma bij te wonen. 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2021!

De inschrijvingen gaan open op 11 juni!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden