Programma

De EL CID-commissie is hard aan het werk om een mooi programma voor de deelnemers in elkaar te zetten, waarbij we rekening houden met de maatregelen tegen het coronavirus. Op dit moment zitten we in een bijzondere tijd, waarin veel restricties voor groepsactiviteiten en onzekerheden over de toekomst bestaan. Daarom is het nog onduidelijk in welke vorm de EL CID van 2021 precies plaats zal vinden.

Wel staat er vast dat deze zullen plaatsvinden in een hybride variant rondom de week van 16 augustus 2021. Op een virtueel platform zal voor de aankomende studenten een informatief programma worden aangeboden terwijl de deelnemer tijdens het fysieke programma kennis zal maken met de stad Leiden, jouw faculteit, studiegenoten en diverse facetten van het studentenleven.

Houd de sociale mediakanalen en de websites van de introductieprogramma’s in de gaten voor de laatste informatie. 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2021!

Solliciteer nu voor de EL CID-commissie 2022!

Heb jij het in je om de allerbeste EL CID-week ooit neer te zetten voor alle aankomend studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden? Wil jij jezelf ontwikkelen en je netwerk enorm uitbreiden? Dan ben jij wie we zoeken voor de EL CID-commissie 2022!

Lees verder »

Het thema is bekend!

Vrijdag is het thema van de EL CID 2021 bekendgemaakt! Een interview met voorzitter Youp en commissaris deelnemers Wilke over het nieuwe thema!

Lees verder »