Programma

De introductietijd (EL CID) zal plaatsvinden van donderdag 12 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021 en zal bestaan uit een virtueel en een fysiek gedeelte. Tijdens de EL CID word jij ingedeeld in een groep van ongeveer 15 medestudenten. Deze groep aankomende studenten wordt begeleid door twee ouderejaars studenten; jouw mentoren.

Digitaal programma
Allereerst zal de EL CID bestaan uit een virtuele introductie op ons online platform. Op dit online platform zal donderdag 12 en vrijdag 13 augustus 2021 een virtueel programma worden georganiseerd. Zo kun je alvast online kennis maken met jouw faculteit en studiegenoten; kun je online meedoen aan een kookshow, studentenquiz en bingo; en kun je er door middel van een kieswijzer er achter komen of een studentenvereniging, studievereniging of vrijwilligersorganisatie misschien iets voor jou is. Bekijk de flyer voor het volledige programma!

Fysiek programma Universitaire studenten
Daarnaast zal de EL CID bestaan uit een fysieke introductie binnen de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid. Wij streven ernaar een fysiek programma te organiseren bestaande uit twee keer drie dagen. Als jij je dus inschrijft voor de EL CID, nodigen wij jou één keer drie dagen uit in Leiden. Het fysieke programma vindt onder voorbehoud van de landelijke maatregelen plaats van (1) maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021 of (2) donderdag 19 tot en met zaterdag 21 augustus 2021. Ben jij benieuwd wanneer jouw studie langs mag komen in Leiden? Klik dan hier! 

Fysiek programma Hogeschool Leiden studenten
Het fysieke programma vindt voor de studenten van Hogeschool Leiden -onder voorbehoud van de landelijke maatregelen- plaats van maandag 16 tot en met woensdag 18 augustus 2021.

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden