Waar slapen de deelnemers tijdens de EL CID-week?

De deelnemers slapen tijdens de week op verschillende plaatsen. De één heeft al een kamer, de ander kiest ervoor om bij vrienden of familie te slapen. De EL CID biedt twee verschillende mogelijkheden aan.

  1. Ten eerste noemen we op deze website de studentenverenigingen. Studentenhuizen van de grotere verenigingen bieden graag gratis een slaapplaats aan én een voorproefje op het echte studentenleven. Klik hier voor de gegevens van studentenverenigingen.
  2. De tweede optie die we aanbieden is de EL CID-slaapzaal. Bij het inschrijven kan een plaatsje in de slaapzaal worden geboekt, de kosten hiervoor zijn €30,-. De slaapzaal gaat op zondagavond open en sluit zaterdagochtend haar deuren. De mannen en vrouwen kunnen gescheiden slapen. Elke deelnemer moet zelf een matje en een slaapzak meenemen. Er is een mogelijkheid tot het opladen van mobiele telefoons. Dit jaar is er een slaapzaal op het Universitair Sportcentrum en de Schaatshal. Het sportcentrum vindt u op Einsteinweg 6 in Leiden en de Schaatshal op Vondellaan 41 in Leiden.