Vrijwilligers

Op 1 maart 2023 gaan de inschrijvingen voor vrijwilligers open!

De EL CID is niets zonder haar vrijwilligers. Van mentoren tot reguliere crew, van foodcrew tot mediacrew en van sjoofs tot nachtwachten; we hebben ze allemaal nodig! Ieder jaar zijn we daarom weer op zoek naar een hoop vrijwilligers voor tijdens de EL CID-week van 14 t/m 18 augustus 2023.

Vind jij de EL CID helemaal te gek en wil jij het hele jaar door het EL CID gevoel meemaken? Solliciteer dan op één van onze commissies! Door het jaar heen zijn de TMTCreAcie en MediaCie hard aan het werk om voor te bereiden op een prachtige EL CID-week!

De sollicitaties voor de commissies van 2023 zijn gesloten! 

Volg onze insta voor alle updates rondom vrijwilligers en de EL CID!

FAQ voor vrijwilligers

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2023!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »