Aanmelden

De EL CID is niets zonder vrijwilligers. Van mentoren tot reguliere crew, van foodcrew tot mediacrew en van sjoofs tot slaapwachten; we hebben ze allemaal nodig! Zonder onze vrijwilligers kunnen wij geen EL CID neerzetten. Ieder jaar zijn we daarom weer op zoek naar een hoop studenten om zich in te zetten voor de EL CID.

Vond jij de EL CID helemaal te gek en wil jij deze graag nog een keer meemaken? Heb jij jouw EL CID moeten missen, maar wil jij de kans aangrijpen om de EL CID volop te kunnen beleven? Word dan vrijwilliger! Je kunt je inschrijven vanaf 16 maart 2022!

Ondertussen zijn de mentoreninschrijvingen gesloten!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »