Commissies

De EL CID is al 52 jaar dé Leidse Introductieperiode. Een jaar lang wordt hier hard gewerkt om rond de 4000 studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden een fantastisch begin van hun studententijd te geven. Al jaren lang wordt de EL CID hierbij ondersteund door onze vrijwilligerscommissies die onze vrijwilligers werven en trainen.

TMT

De Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT) is verantwoordelijke voor het werven, selecteren en trainen van de meer dan 600 EL CID-mentoren! Ook organiseert de TMT de MentorTrainer-dagen en Mentordag zodat alle deelnemers verzekert zijn van een mentorgroepje met leuke mentoren!

MediaCie

De Media Commissie (MediaCie) van de EL CID is verantwoordelijk voor alle nieuwsberichten, foto’s, video’s en sociale media posts. Gedurende een heel jaar gaat deze commissie aan de slag om de EL CID visueel en tekstueel vorm te geven. Van het ontwikkelen van een huisstijl en content creëren voor op de sociale media kanalen tot het werven van een mediacrew die ze gedurende de EL CID ondersteunt.

CreAcie

De Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten om het EL-CID-gevoel tot de zomer levend te houden. Wat je wilt organiseren, ligt echter volledig open en dus er bestaat dan ook veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën. Hiernaast zet je een grote wervingscampagne op voor de EL CID-crew en organiseer je de Crewdag!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden