Commissies

De sollicitaties voor de commissies zijn geopend! Je kan solliciteren tot en met 23 oktober! Je kunt solliciteren voor de TMT, CreAcie en MediaCie!

De EL CID is al 53 jaar dé Leidse Introductieperiode. Een jaar lang wordt hier hard gewerkt om rond de 4000 studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden een fantastisch begin van hun studententijd te geven. Al jaren lang wordt de EL CID hierbij ondersteund door onze vrijwilligerscommissies die onze vrijwilligers werven en trainen.

TMT

De Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT) is verantwoordelijke voor het werven, selecteren en trainen van de meer dan 600 EL CID-mentoren! Ook organiseert de TMT de MentorTrainer-dagen en Mentordag zodat alle deelnemers verzekerd zijn van een mentorgroepje met leuke mentoren!

Solliciteer nu!

CreAcie

De Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten om het EL-CID-gevoel tot de zomer levend te houden. Wat je wilt organiseren, ligt echter volledig open en dus er bestaat dan ook veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën. Hiernaast zet je een grote wervingscampagne op voor de EL CID-crew en organiseer je de Crewdag!

Solliciteer nu!

MediaCie

De Media Commissie (MediaCie) van de EL CID is verantwoordelijk voor alle nieuwsberichten, foto’s, video’s en sociale media posts. Gedurende een heel jaar gaat deze commissie aan de slag om de EL CID visueel en tekstueel vorm te geven. Van het ontwikkelen van een huisstijl en content creëren voor op de sociale media kanalen tot het werven van een mediacrew die ze gedurende de EL CID ondersteunt.

Solliciteer nu!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2023!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »