Commissies

                                             De sollicitaties voor de commissies zijn gesloten! 

De EL CID is al 55 jaar dé Leidse Introductieperiode. Een jaar lang wordt hier hard gewerkt om rond de 4000 studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden een fantastisch begin van hun studententijd te geven. Al jaren lang wordt de EL CID hierbij ondersteund door onze vrijwilligerscommissies die onze vrijwilligers werven en trainen.

TMT

De Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT) is verantwoordelijke voor het werven, selecteren en trainen van de meer dan 600 EL CID-mentoren! Ook organiseert de TMT de MentorTrainer-dagen en Mentordag zodat alle deelnemers verzekerd zijn van een mentorgroepje met leuke mentoren!

 

CreAcie

De Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten om het EL-CID-gevoel tot de zomer levend te houden. Wat je wilt organiseren, ligt echter volledig open en dus er bestaat dan ook veel vrijheid en ruimte voor nieuwe ideeën. Hiernaast zet je een grote wervingscampagne op voor de EL CID-crew en organiseer je de Crewdag!

 

MediaCie

De Media Commissie (MediaCie) van de EL CID is verantwoordelijk voor alle nieuwsberichten, foto’s, video’s en sociale media posts. Gedurende een heel jaar gaat deze commissie aan de slag om de EL CID visueel en tekstueel vorm te geven. Van het ontwikkelen van een huisstijl en content creëren voor op de sociale media kanalen tot het werven van een mediacrew die ze gedurende de EL CID ondersteunt.