Crew

De inschrijvingen zijn geopend! Meld je dus snel aan!

De crewers zijn de stille kracht achter elk evenement tijdens de EL CID. Je helpt mee met de op- en afbouw van een evenement, staat achter de bar, bemant een busje, zorgt voor alle stroom en techniek, verzorgt ontbijt en lunch, maakt media content of waakt over de slapende deelnemers. Lijkt het je juist leuk om dit alles vast te leggen? Dan is mediacrew misschien wat voor jou!

Je crewtijd start met een crewdag! Daar leer jij alle ins & outs van het crew-zijn en ontmoet je jouw medecrewers. Tijdens de EL CID draai je vervolgens een minimum aantal shifts. Wat krijg je hiervoor terug? Je krijgt toegang tot alle EL CID-activiteiten, je ontvangt je eigen crewshirt en je mag een week lang met een gezellige groep studenten een heel vet evenement neerzetten. Uiteraard wordt er ook voor gezorgd dat er tijdens jouw shifts maaltijden zijn.

Er zijn verschillende soorten crew: reguliere crew, Sjoof (chauffeur van busje), Stroombaas, Foodcrew, Nachtwacht en Mediacrew. Wil je graag met vrienden crewen? Dat kan! Op de Crewdag kun jij je met jouw vrienden voor shifts inschrijven.

Vragen? Mail creacie@elcid.leidenuniv.nl

Sjoof/Chauffeur

Achter het stuur van een busje zorg jij samen met een bijrijder dat elk evenement voorzien is van fusten, bars en ander materiaal. Een belangrijke en verantwoordelijke taak! Samen met de andere sjoofs maak je de wegen van Leiden onveilig en ben je de sleutel tot een succesvolle EL CID! Het is belangrijk dat je veel beschikbaar kunt zijn. Bovendien word je op 5 augustus bij de crewdag voor sjoofs verwacht!

Stroombaas (Inschrijving gesloten)

Tijdens de EL CID zorg jij ervoor dat alle evenementen van stroom en techniek voorzien zijn. Je zorgt dat alles aangesloten is, de muziek goed te horen is en de juiste techniek op de juiste plek is. Je werkt in een hechte groep met andere stroombazen en wordt ingewerkt door de techniekleverancier op de crewdag! Het is belangrijk dat je veel beschikbaar kunt zijn. Daarnaast word je op 5 augustus op de Crewdag verwacht.

Foodcrew

Tijdens de EL CID ben jij onmisbaar: je zorgt ervoor dat iedere hardwerkende vrijwilliger tijdens de EL CID voorzien wordt van een heerlijk ontbijt en lunch. Een dankbare taak, die je uitvoert in een kleine, gezellige groep! Belangrijk is dat je veel dagen beschikbaar bent.

Slaapwacht

Nachtwacht

Je ontfermt je tijdens de EL CID over de deelnemers die slapen in de slaaphal. Met een gezellige groep crewers houd je ’s nachts de wacht! Je mag maximaal twee nachten dienst draaien en krijgt per nacht een financiële vergoeding.

MediaCrew

De MediaCrew is verantwoordelijk voor alle media content die tijdens de EL CID-week gemaakt wordt. Het is belangrijk dat je de hele EL CID-week aanwezig kan zijn. Je kan je aanmelden als Fotograaf, Filmer of Social Media ster! Lees hier meer over de MediaCrew. 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2024!

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »