Crew

Inschrijven kan vanaf 3 maart 2021!

De crewers zijn de stille kracht achter elk evenement tijdens de EL CID. Je helpt mee met de op- en afbouw van een evenement, staat achter de bar, bemant een busje of waakt over de slapende deelnemers. Lijkt het je juist leuk om dit alles vast te leggen? Dan is mediacrew misschien wat voor jou!

Je crewtijd start met een crewdag! Daar leer jij alle ins & outs van het crew-zijn en ontmoet je jouw medecrewers. Tijdens de EL CID draai je vervolgens een minimum aantal shifts. Wat krijg je hiervoor terug? Je krijgt toegang tot alle EL CID-activiteiten, je ontvangt je eigen crewshirt en je mag een week lang met een gezellige groep studenten een heel vet evenement neerzetten. Uiteraard wordt er ook voor gezorgd dat er tijdens jouw shifts maaltijden zijn.

Er zijn verschillende soorten crew: reguliere crew, mediacrew, slaapwacht, foodcrew en sjoof (chauffeur van busjes). Het is vooral voor de laatste twee soorten crew belangrijk dat je de hele EL CID aanwezig bent. Wil je graag met vrienden crewen? Dat kan! Op de Crewdag kun jij je met jouw vrienden voor shifts inschrijven.

Sjoof/Chauffeur

Achter het stuur van een busje zorg jij samen met een bijrijder dat elk evenement voorzien is van fusten, bars en ander materiaal. Een belangrijke en verantwoordelijke taak! Samen met de andere sjoofs maak je de wegen van Leiden onveilig en ben je de sleutel tot een succesvolle EL CID! Het is belangrijk dat je veel beschikbaar kunt zijn. Bovendien word je begin augustus bij de trainingsdag voor sjoofs verwacht.

Slaapwacht

Je ontfermt je tijdens de EL CID over de deelnemers die slapen in de slaaphal. Met een gezellige groep crewers houd je ’s nachts de wacht! Je mag maximaal twee nachten dienst draaien en krijgt per nacht een financiële vergoeding.

Foodcrew

Tijdens de EL CID ben jij onmisbaar: je zorgt ervoor dat iedere hardwerkende vrijwilliger tijdens de EL CID voorzien wordt van een heerlijk ontbijt en lunch. Een dankbare taak, die je uitvoert in een kleine, gezellige groep! Belangrijk is dat je veel dagen beschikbaar bent. 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden