MediaCrew

Inschrijven kan vanaf 3 maart 2021!

De Mediacrew van de EL CID is verantwoordelijk voor alle nieuwsberichten, foto’s, video’s en sociale media posts. Gedurende de EL CID ga jij aan de slag om de EL CID visueel en tekstueel vorm te geven. Dus wil jij jezelf verder ontwikkelen op dit gebied en content creëren voor 4000 aankomend studenten? Solliciteer dan nu!

Je draait de hele periode achter de schermen mee met de EL CID en zorgt ervoor dat alles zo mooi en goed mogelijk in beeld wordt gebracht. Topfotografen, hobbyfilmers en journalistieke talenten zijn dan ook heel belangrijk om alles up-to-date te houden! Met een hechte groep ga je hard aan de slag om de EL CID zichtbaar te maken tijdens de week! 

Er zijn verschillende functies waarvoor jij je kunt opgeven:

Fotograaf

De foto’s die onze fotografen maken, geven de sfeer perfect weer en worden daarna nog veelvuldig gebruikt in verschillende vormen drukwerk. Daarnaast is het de ultieme kans om alle artiesten die in de EL CID voorbijkomen voor je camera te krijgen! Heb je dus een scherp oog voor goede beelden, een goede camera tot je beschikking en kun je eventueel ook foto’s bewerken? Word dan EL CID-fotograaf!

Filmcrew

Ben je handig met een camera en kun je monteren? Met film kan je het beste laten zien hoe leuk de EL CID is en wat er allemaal te beleven is. Je komt backstage bij alle grote evenementen en mag met professionele camera’s aan de slag! Maak de aftermovie’s, het EL CID-journaal en andere toffe video’s!

Tekstcrew

Als tekstcrew ben je verantwoordelijk voor alle teksten die verschijnen op de app en de website. Tijdens de EL CID ga jij met je notieblok op pad om deelnemers te interviewen, artiesten te ondervragen en de laatste nieuwtjes van ons introductieprogramma in woorden te vatten.

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2021!

Solliciteer nu voor de EL CID-commissie 2022!

Heb jij het in je om de allerbeste EL CID-week ooit neer te zetten voor alle aankomend studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden? Wil jij jezelf ontwikkelen en je netwerk enorm uitbreiden? Dan ben jij wie we zoeken voor de EL CID-commissie 2022!

Lees verder »

Het thema is bekend!

Vrijdag is het thema van de EL CID 2021 bekendgemaakt! Een interview met voorzitter Youp en commissaris deelnemers Wilke over het nieuwe thema!

Lees verder »