MediaCrew

Je kunt je inschrijven vanaf 1 maart 2023 !

De MediaCrew van de EL CID is verantwoordelijk voor alle nieuwsberichten, foto’s, video’s en sociale mediaposts. Tijdens de EL CID ga jij samen met een groep enthousiaste studenten aan de slag om deze geweldige week visueel en tekstueel vorm te geven. Dus wil jij jezelf verder ontwikkelen op dit gebied en content creëren voor duizenden aankomend studenten? Dan is de MediaCrew iets voor jou!

Je draait de hele periode achter de schermen mee met de EL CID en zorgt ervoor dat alles zo mooi en goed mogelijk in beeld wordt gebracht. Topfotografen, hobbyfilmers, journalistieke talenten, en content kanjers zijn dan ook heel belangrijk om alles up-to-date te houden. Met een hechte mediagroep ga je hard aan de slag om de EL CID zichtbaar te maken tijdens de week.

Lijkt dit jou leuk? Solliciteer dan nu!

Er zijn verschillende functies waarvoor jij je kunt opgeven:

2021-08-19 192834 Intern ©Milou Voogd 2

FotoCrew

Een fotograaf van de MediaCrew legt tijdens de hele EL CID alle toffe evenementen vast. Dit doe je samen met een team van fotografen, waarmee je in het veld en op de redactie samenwerkt. Hierdoor valt er voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf altijd iets te leren: je doet tijdens de week van elkaar veel fotografiekennis op, zowel in het fotograferen zelf als in de nabewerking. Ook wordt er een cursus gegeven door de eindredacteuren fotografie van de MediaCie, waardoor je goed voorbereid begint aan de week. Zij sturen je door de week ook aan en zorgen ervoor dat jouw foto’s gepubliceerd worden, onder andere op onze sociale mediakanalen! Heb jij een goed oog voor fotografie, en lijkt het je leuk om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan voor de FotoCrew van de EL CID!

2022-08-19 170301 Intern ©Stijn Kuiper

FilmCrew

Ben je handig met een camera en kun je monteren? Met film kan je het beste laten zien hoe leuk de EL CID is en wat er allemaal te beleven is. Je komt backstage bij alle grote evenementen en mag met professionele camera’s aan de slag! Maak de aftermovie’s, het EL CID-journaal en andere toffe video’s! Je kan van ons enorm veel gezelligheid in een team vol met mensen die evenveel passie voor film hebben verwachten. Daarnaast mag je werken met professionele camera’s en werk je in teamverband aan verschillende projecten per dag.

Tekstcrew

TekstCrew

Heb jij een vlotte pen en ben je allergisch voor dt-fouten? Wil je je interviewskills verbeteren en de kans krijgen om jouw teksten voor een groot publiek te publiceren? Solliciteer dan voor de tekstcrew! Als tekstcrew ben je verantwoordelijk voor alle teksten die verschijnen op de app en de website. Tijdens de EL CID ga jij met je notitieblok op pad om deelnemers te interviewen, artiesten te ondervragen en de laatste nieuwtjes van ons introductieprogramma in woorden te vatten. 

2022-08-19 203432 Intern ©Stijn Kuiper

Social MediaCrew

Kan jij niet zonder Instagram, Youtube, Facebook of zelfs TikTok? Is social media jouw hobby? Ben je creatief, weet jij wat er speelt en ben je veel bezig met het creëren van content? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Social MediaCrewer help jij met onze social media-accounts. Denk aan; posts maken, DMs beantwoorden, onze huisstijl toepassen, actief marketingstrategieën en promotietactieken implementeren, en natuurlijk heel creatief meedenken met hoe we het EL CID gevoel kunnen vertalen naar onze online platformen. Denk je dat dit bij jou past? Solliciteer dan nu voor de Social MediaCrew van de EL CID!

Wie zoeken wij?

 • Je hebt ervaring met film, teksten schrijven, fotografie of sociale media (afhankelijk voor welke crew je kiest) en je bent heel erg enthousiast.  
 • Je bent student in Leiden aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden.
 • Je werkt geordend en projectmatig en kan overzicht houden. 
 • Je vindt het leuk om achter de schermen bezig te zijn. 
 • Je bent de gehele 
  EL CID 
  beschikbaar (14 t/m 18 aug 2023). 

Wat bieden wij jou?

 • Een supergezellig team van studenten en de kans om ervaring op te doen binnen de media.
 • Een fantastische week en toegang tot alle activiteiten en feestjes van de EL CID.
 • Een zomerweek vol vrijheid en ruimte voor eigen initiatief, kennisontwikkeling en ervaring op het gebied van film, fotografie, teksten schrijven en social media marketing.
 • Ook krijg je gratis consumptie zoals lunch, avondeten, drinken, en zelfs een crew t-shirt.

 

Solliciteer nu!

Ben jij hobbyfotograaf, talentvol filmer, doorgewinterde dagboekschrijver of sociale media fan? Dan zoeken wij jou! Om een idee te krijgen van je kennis en kunde, upload je bij het inschrijfformulier iets van je werk. We zijn nieuwsgierig naar jouw creaties!

 

Per functie vragen wij het volgende van jou:

FotoCrew: 3 foto’s.

FilmCrew: 2 video’s.

TekstCrew: 1 artikel/blog of een andere tekst.

Sociale MediaCrew: 1 post of social mediakanaal waar je aan hebt gewerkt.

 

Na je aanmelding ontvang jij van ons begin mei een mailtje om kennis te maken. Overigens is in het bezit zijn van eigen materiaal en apparatuur een pré, maar niet verplicht. Hierbij is voor FilmCrew fijn om een goede laptop te hebben voor het editen.

 

Aanmelden voor de MediaCrew kan vanaf 1 maart 2023!

Heb je nog vragen?

Vragen over de MediaCrew? Stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2023!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »