Mentoren

Inschrijven kan vanaf 3 maart 2021!

Heb jij ook zoveel mooie momenten beleefd tijdens jouw tijd als deelnemer aan de EL CID? Lijkt het je leuk om al jouw enthousiasme over studeren, wonen en feesten in Leiden door te geven? Meld je dan aan als mentor!

Als mentor neem je samen met jouw medementor de zorg over een groepje van ongeveer 15 deelnemers op je. Tijdens de EL CID maak je hen bekend met alles wat Leiden te bieden heeft: de stad, hun studie en het Leidse studentenleven. Je leidt jouw groepje langs alle evenementen, zorgt dat ze kennis maken met de opties die het studentenleven ze biedt en probeert ze zo veel mogelijk hun plekje te laten vinden in Leiden. Samen met jouw groepje beleef je een fantastische EL CID!

Belangrijk:

  • Je bent samen met jouw medementor aanwezig op de Mentordag.
  • Je solliciteert en komt op mentorgesprekje bij de TMT (Trainer Mentor Trainer-commissie)

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden