Mentoren

Op 1 maart 2023 gaan de inschrijvingen voor Mentor en MentorTrainers open!

Heb jij ook zoveel mooie momenten beleefd tijdens jouw tijd als deelnemer aan de EL CID? Lijkt het je leuk om al jouw enthousiasme over studeren, wonen en feesten in Leiden door te geven? Meld je dan aan als mentor!

Als mentor neem je samen met jouw medementor de zorg over een groepje van ongeveer 15 deelnemers op je. Tijdens de EL CID maak je hen bekend met alles wat Leiden te bieden heeft: de stad, hun studie en het Leidse studentenleven. Je leidt jouw groepje langs alle evenementen, zorgt dat ze kennis maken met de opties die het studentenleven ze biedt en probeert ze zo veel mogelijk hun plekje te laten vinden in Leiden. Samen met jouw groepje beleef je een fantastische EL CID!

Belangrijk: Je bent samen met jouw medementor aanwezig op één van de Mentor Momenten en de Mentordag. De Mentor Momenten  zal in april, mei of juni  plaatsvinden en dit wordt na je inschrijving gepland. De Mentordag zal plaats vinden op 12 augustus.

 

Het Mentor Moment

Jarenlang hebben de Mentoren van de EL CID voordat zij Mentor werden, een sollicitatiegesprek voordat zij Mentor konden worden. In de afgelopen jaren is er een plan opgezet die vorig jaar voor het eerst resulteerde in het Mentor Moment. 

Het Mentor Moment is een nieuw format waarbij mentorduo’s in groepen van 12 onder begeleiding van (oud) commissieleden van de EL CID kennismaken met de EL CID. En wij zullen natuurlijk ook kennismaken met jou! Het is een leuke kans om alvast een beeld te krijgen van wat het mentorschap precies inhoud terwijl je tegelijkertijd al andere mentoren en de organisatie ontmoet!

Met de opening van de vrijwilligersinschrijvingen op 1 maart zal er dus niet worden gevraagd naar je beschikbaarheid voor de mentorgesprekken, maar je beschikbaarheid voor bij één van de Mentor Momenten. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Tot bij één van de Mentor Momenten!

Vragen? Mail [email protected]

 

De sollicitaties voor de commissies van 2023 zijn gesloten! 

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2023!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »