Mentoren

De mentorinschrijvingen zijn gesloten!

Heb jij ook zoveel mooie momenten beleefd tijdens jouw tijd als deelnemer aan de EL CID? Lijkt het je leuk om al jouw enthousiasme over studeren, wonen en feesten in Leiden door te geven? Meld je dan aan als mentor!

Als mentor neem je samen met jouw medementor de zorg over een groepje van ongeveer 15 deelnemers op je. Tijdens de EL CID maak je hen bekend met alles wat Leiden te bieden heeft: de stad, hun studie en het Leidse studentenleven. Je leidt jouw groepje langs alle evenementen, zorgt dat ze kennis maken met de opties die het studentenleven ze biedt en probeert ze zo veel mogelijk hun plekje te laten vinden in Leiden. Samen met jouw groepje beleef je een fantastische EL CID!

Belangrijk:

  • Je bent samen met jouw medementor aanwezig op het Mentor Moment en de Mentordag

 

Het Mentor Moment – het vernieuwde plan voor de mentorgesprekken

Jarenlang hebben de Mentoren van de EL CID voordat zij Mentor werden, een mentorgesprekje ondergaan voordat zij zichzelf Mentor konden noemen. Een sollicitatiegesprek van een kwartiertje op het Plexus was de norm. De afgelopen twee jaren ging dit al iets anders dan voorheen, en dit gaf de ruimte de mentorenwerving goed onder de loep te nemen.  Met input van mijn voorgangers en met het harde werk en enthousiasme TMT hebben wij een nieuw format weten neer te zetten waar we ontzettend trots op zijn – het Mentor Moment!

Op meerdere momenten tussen april en juni zullen mentorduo’s in groepen van 12 onder begeleiding van (oud) commissieleden van de EL CID kennismaken met de EL CID en wij zullen kennismaken met jou! In een tijdspan van een uur zullen verschillende aspecten van het mentorschap aan bod komen; samenwerken, verantwoordelijkheid, kennis van de stad en het studentenleven en het informele karakter van de EL CID. In het kort, een leuke kans om alvast een beeld te krijgen van wat het mentorschap precies inhoud terwijl je tegelijkertijd al andere mentoren en de organisatie ontmoet!

Met de opening van de vrijwilligersinschrijvingen op 16 maart zal er dus niet worden gevraagd naar je beschikbaarheid voor de mentorgesprekken, maar je beschikbaarheid voor bij een Mentor Moment. Wij, de TMT en ik, hebben er ontzettend veel zin in en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over dit nieuwe format als wij! Tot bij één van de Mentor Momenten!

Vragen? Mail [email protected]

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »