Organisatie

De organisatie van de EL CID 2021 bestaat uit een team van zes studenten die zich één jaar lang fulltime bezig houden met de organisatie van de EL CID. Dit bestuursjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. In een jaar tijd organiseren deze zes studenten een evenement voor ruim 4000 eerstejaarsstudenten en meer dan 1000 ouderejaarsstudenten. 

Doordat de commissie ieder jaar wisselt, blijft de organisatie dynamisch en krijgt iedere commissie de kans om het introductieprogramma naar eigen invulling vorm te geven. Zo heeft de EL CID elk jaar een ander thema, een andere uitstraling en is de invulling van de verschillende evenementen elk jaar weer geoptimaliseerd. Dit bestuursjaar draait dus echt om ambitie, enthousiasme en creativiteit.

Om een fantastische EL CID neer te zetten bedenkt en organiseert de commissie vele evenementen. Ook zoeken zij sponsoren en werven zij honderden vrijwilligers. Bovendien wil de commissie zo veel mogelijk aankomend studenten verwelkomen in de stad en deze alle mogelijkheden geven. Hiervoor wordt er ook nauw contact met studentenverenigingen en andere studentenorganisaties onderhouden.

EL CID Commissie 2021

EL CID Commissie 2021

Wij stellen ons even voor!

Youp Theunisz

Voorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Youp, ik ben 23 jaar en inmiddels alweer bijna klaar met mijn master Classics & Ancient Civilizations aan de Universiteit Leiden. Vorig jaar werkte ik nog als docent op een middelbare school, maar dit jaar mag ik de mooie taak van voorzitter van de EL CID/Vademecum-commissie vervullen. Vanuit die rol houd ik vooral in de gaten of alles rondom de voorbereiding van de EL CID goed en tijdig gebeurt. Verder heb ik veel contact met externe partijen, zoals de Leidse verenigingen en introductieweken van andere studentensteden. Naast alle tijd die de EL CID opslokt, voetbal ik op het veld bij LVV Football Factory en met wat VVV’tjes in de zaal bij Olympia Haarlem. Daarnaast zul je me geregeld treffen in café De Keyzer, als dat weer open in. Spreek me daar vooral eens aan als je ideeën hebt voor de EL CID van 2021!

Zaida Amorij

Penningmeester

Hee allemaal! Mijn naam is Zaida en ik ben 23 jaar. Na het afronden van mijn bachelor psychologie, leek een bestuursjaar bij de EL CID mij het perfecte vervolg van mijn studententijd. Samen met mijn vijf enthousiaste bestuursgenoten mag ik me dit jaar inzetten om wederom een geweldige EL CID neer te zetten! Als penningmeester heb ik daarbij de leuke taak om al ons geld uit te geven! Naast de EL CID sta ik graag op de judomat of mijn surfplank, of doe ik mee aan een van de groepslessen bij het USC. Ook ben ik graag in de weer met één van mijn 89 planten, of geniet ik met vrienden van een drankje op m’n dakterras. Dit jaar kijk ik er enorm naar uit om het EL CID dansje te bedenken, dus ik hoop ‘m aan jou te mogen leren tijdens de EL CID 2021!

Wilke Geurds

Commissaris Deelnemers en Promotie

Hi, ik ben Wilke (22) en je bent nergens veilig voor dit blije ei met haar camera. Als afgestudeerde culturele antropologie studente hou ik enorm van fotograferen en video’s maken! Toch leg ik dit jaar even mijn camera in de hoek, want ik mag dit jaar de functie van Commissaris Deelnemers en Promotie gaan vervullen. Na drie jaar lang zelf onderdeel te zijn geweest van de MediaCie als Eindredacteur Film, mag ik aankomend jaar deze geweldige commissie zelf gaan begeleiden! Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het enthousiasmeren en informeren van alle deelnemers die zich aanmelden voor de EL CID. Dus, heb je vragen? Tik mij aan op een Open Dag, stuur een mailtje of bel mij en ik zal je alles vertellen over de EL CID, zodat jij je zonder twijfel inschrijft voor deze onvergetelijke EL CID van 2021!

Tim Zwemmer

Commissaris Intern

Hey iedereen, mijn naam is Tim! Ik ben 23 jaar oud en Masterstudent Civiel Recht. Dit jaar ben ik de Commissaris Intern van de EL CID en dus samen met mijn commissie (de TMT) verantwoordelijk voor het werven en trainen van de vrijwilligers. Wij mogen weer op zoek gaan naar de leukste mentoren en de meest enthousiaste crewers! Zit jij daar misschien tussen? In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, zing ik de longen uit mijn lijf en probeer ik zo veel mogelijk mijn studio te ontsnappen. Ik zie dan graag mijn vrienden of ik ga op zoek naar het beste hapje in Leiden. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar weer een fantastische EL CID neer te zetten! Hopelijk zie ik jou dan als vrijwilliger of deelnemer!”

Mark Kenter

Commissaris Acquisitie

Hallo! Mijn naam is Mark Kenter, 22 lentes jong en afkomstig uit de uitgestrekte weilanden van West-Friesland. Met veel passie studeer ik ondertussen al ruim vier jaar geschiedenis hier aan de universiteit. Als ik niet bezig ben met de EL CID voetbal ik graag, ben ik met mijn onbeperkte bioscoopabonnement vaak in Trianon te vinden en drink ik boven alles bijzonder graag koffie. Na jaren van mentor- en crewschap heb ik me afgelopen jaar voor de TrainerMentorTrainer-commissie ingezet, om mijn tanden het jaar erna met veel passie, enthousiasme en volume in de EL CID-commissie te zetten. Hier houd ik me als Commissaris Acquisitie en Media bezig met de goede contacten tussen de EL CID en haar partners en ben ik een regelmatig te zien gezicht in de media rondom het evenement. Zoek je een gezellige babbel, heb je een spontane vraag of ben je benieuwd naar een kort feitje over de Romeinen? Hit me up!

Hanne Poorthuis

Commissaris Logistiek

Ha allemaal! Mijn naam is Hanne Poorthuis, ik ben 21 jaar en ik ben de commissaris Logistiek en de secretaris van de EL CID-commissie! Ik ga er dit jaar dus voor zorgen dat alles op de juiste plek op de juiste tijd is. Dit betekent bijvoorbeeld dat er overal elektriciteit en, heel belangrijk, een bar is waar we die nodig hebben. Ik ben nog bezig met mijn Bachelor Midden Oosten Studies aan de universiteit, maar daar heb ik nu een jaartje pauze van. Naast mijn werk in de commissie hou ik er heel erg van om (online) te borrelen met vrienden, politieke boeken te lezen en alle Netflix documentaires te verslinden. Ik woon nu samen in Den Haag, maar na 3 jaar in een studentenhuis in Leiden ken ik de stad op mijn duimpje. Ik heb er ontzettend veel zin om me dit jaar compleet in te zetten voor jou; de aankomend student die volgend jaar Leiden wil ontdekken.

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2021!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden