Organisatie

De organisatie van de EL CID 2023 bestaat uit een team van zes studenten die zich één jaar lang fulltime bezig houden met de organisatie van de EL CID. Dit bestuursjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. In een jaar tijd organiseren deze zes studenten een evenement voor ruim 4000 eerstejaarsstudenten en meer dan 1000 ouderejaarsstudenten. 

Doordat de commissie ieder jaar wisselt, blijft de organisatie dynamisch en krijgt iedere commissie de kans om het introductieprogramma naar eigen invulling vorm te geven. Zo heeft de EL CID elk jaar een ander thema, een andere uitstraling en is de invulling van de verschillende evenementen elk jaar weer geoptimaliseerd. Dit bestuursjaar draait dus echt om ambitie, enthousiasme en creativiteit.

Om een fantastische EL CID neer te zetten bedenkt en organiseert de commissie vele evenementen. Ook zoeken zij sponsoren en werven zij honderden vrijwilligers. Bovendien wil de commissie zo veel mogelijk aankomend studenten verwelkomen in de stad en deze alle mogelijkheden geven. Hiervoor wordt er ook nauw contact met studentenverenigingen en andere studentenorganisaties onderhouden.

EL CID Commissie 2023

EL CID Commissie 2023

Wij stellen ons even voor!

Faye Speijers

Voorzitter

Hi allemaal! Ik ben Faye, 22 jaar en geboren en getogen in het prachtige Utrecht. Mijn bachelor rechten heb ik net afgerond, maar voordat ik aan mijn master ga beginnen ruil ik het KOG een jaartje in voor het altijd gezellige Plexus. Na jaren mentorschap heb ik me afgelopen jaar ingezet voor de TrainerMentorTrainer-commissie. Als kers op de taart mag ik dit jaar met mijn vijf bevlogen bestuursgenoten een schitterende EL CID neerzetten. Dit mag ik doen vanuit de mooie taak van voorzitter. Vanuit die rol houd ik overzicht op de voorbereidingen omtrent de EL CID en heb ik veel contact met externe partijen. Naast de EL CID word ik erg vrolijk van kamperen, speciaalbier, Gossip Girl, terrassen, podcasts, en goede koffie. Bel, mail of spreek me vooral eens aan als je ideeën hebt voor de EL CID van 2022!

Jimmy Diekman

Penningmeester en Promotie

Heyhey, ik ben Jimmy! Ik ben 21 jaar en mag dit jaar penningmeester spelen bij de EL CID. Daarnaast ga ik ook nog over promotie, dus ben ik degene die alles op onze social media plaatst! Qua studie zit ik in de eindfase van de bachelor geschiedenis, een prachtige als niet de prachtigste studie die de Universiteit Leiden te bieden heeft. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met film, zowel het kijken als het maken ervan. Dat is ook hoe ik bij de EL CID terecht ben gekomen, de afgelopen drie jaar ben ik als filmcrewer actief geweest in de mediacrew van de EL CID. Daarnaast ben ik af en toe aanwezig achter de schermen in het theater om de videotechniek te regelen. Heb je nog een filmtip of wil je meer weten over de mediacrew van de EL CID? Neem dan even contact met me op!

Sabien Wolken

Commissaris Deelnemers en Secretaris

Hoi hoi! Mijn naam is Sabien, ik ben 24 jaar en bijna klaar met mijn master Orthopedagogiek aan de Universiteit Leiden. Voordat ik mijn studie zal afronden vervul ik een jaar lang de rol van Commissaris Deelnemers en secretaris bij de EL CID. Ik zal er dus voor zorgen dat alle aankomende studenten van Leiden goed geïnformeerd en enthousiast worden over de EL CID-week van 2022! Mijn hobby’s zijn sinds kort rolschaatsen (ik moet nog veel oefenen), tiktok-dansjes belachelijk maken en vervolgens fanatiek meedoen en vooral afspreken met vrienden en uitgebreid lunchen en bijkletsen. Heb je een vraag over de EL CID? Twijfel dan niet om me aan te spreken! 

Emma Nordkamp

Commissaris Intern en Pers

Hey you! Mijn naam is Emma, ik ben 22 jaar en afkomstig uit het Twentse Losser! Met het afronden van de bachelor bestuurskunde en master politicologie, was ik klaar voor een nieuw avontuur. Na alle energie en het plezier wat ik uit enkele jaren crewen heb gehaald, leek het mij niet meer dan logisch om een bestuursjaar te doen bij de EL CID! Hiernaast geniet ik van het vullen van mijn agenda met talrijke sociale, culturele en sportieve activiteiten! Komend jaar zal ik de rol vervullen van commissaris Intern (en media) en ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor het werven en trainen van vrijwilligers samen met de leukste commissies van Leiden; de CreAcie en TMT! Spreek mij vooral aan als je vragen hebt over het worden van mentor of crew, wakker mijn vicieuze cirkel van enthousiasme aan en laat je overtuigen hoe leuk de EL CID en onze commissies zijn! Hopelijk zie ik jou shinen op de crew of mentordag!

Justin Valkenburg

Commissaris Acquisitie en Vicevoorzitter

Hoi! Ik ben Justin, 22 jaar en ik mag dit jaar de taak van Commissaris Acquisitie en Vice-voorzitter van de EL CID op me nemen! Na een aantal jaar fanatiek evenementen mee te hebben meegemaakt als crewen bij de Crew- en Activiteitencommissie me te hebben ingezet voor hét EL CID-gevoel, ga ik nu een jaar lang full-time aan de slag om de EL CID 2022 nóg een stukje mooier te maken dan de afgelopen jaren! Met mijn achtergrond binnen zowel de Hogeschoolals de Universiteit hier in Leiden ga ik mijn uiterste best doen om van iedereens studietijd een échte studententijd te maken! 

Ben jij dé nieuwe hoofdsponsor van de EL CID, of wil je kijken naar de mogelijkheden voor jou als bedrijf? Let me know!

Jeroen Zwemmer

Commissaris Logistiek

Hi allemaal! Mijn naam is Jeroen Zwemmer, ik ben 24 jaar jong en mag mijzelf de commissaris logistiek van de EL CID/Vademecumcommissie 2022 noemen. Ik heb het afgelopen jaar mijn Master civiel recht bijna volledig afgerond en vind het heerlijk om nu een jaar mijn neus uit de boeken te houden en in de wondere wereld van plattegronden, stroomplannen en bartenten te duiken. Buiten studie en bestuurstaken zing ik het liefst de hele dag door, dwaal ik Netflix af voor een goeie serie om te bingewatchen of raak ik verdwaald in Youtube-docu’s over biologie of astronomie. Ik heb super veel zin om dit jaar een spectaculaire EL CID-week neer te zetten voor de aankomende studenten en alle nieuwe gezichten te zien die daarbij komen kijken. Dus als je een keertje wil kletsen over alles EL CID; bel, mail, app, dm, ping me vooral of kom eens langs op Plexus voor een koffietje!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2023!

MediaCie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Media Commissie (MediaCie)!

Lees verder »

TMT gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie)!

Lees verder »