Organisatie

Het bestuur van de EL CID 2024 bestaat uit een team van vijf studenten die zich één jaar lang fulltime bezig houden met de organisatie van de EL CID. Dit bestuursjaar loopt van 1 september tot 31 augustus. In een jaar tijd organiseren deze vijf studenten een evenement voor ruim 3500 eerstejaarsstudenten en meer dan 1000 ouderejaarsstudenten. 

Doordat het bestuur ieder jaar wisselt, blijft de organisatie dynamisch en krijgt ieder bestuur de kans om het introductieprogramma naar eigen invulling vorm te geven. Zo heeft de EL CID elk jaar een ander thema, een andere uitstraling en is de invulling van de verschillende evenementen elk jaar weer uniek. Dit bestuursjaar draait dus echt om ambitie, enthousiasme en creativiteit.

Om een fantastische EL CID neer te zetten bedenkt en organiseert het bestuur vele evenementen. Ook zoeken zij sponsoren en werven zij honderden vrijwilligers. Bovendien wil het bestuur zo veel mogelijk aankomend studenten verwelkomen in de stad Leiden en deze alle mogelijkheden geven. Hiervoor wordt er ook nauw contact met studentenverenigingen en andere studentenorganisaties onderhouden.

EL CID bestuur 2024

EL CID bestuur 2024

Wij stellen ons even voor!

Anna van Middelkoop

Voorzitter en Lid Acquisitie

Hi! Ik ben Anna, 23 jaar en inmiddels afgestudeerd van de bachelor Communicatie. Volgend jaar pak ik het studieleven weer op en begin ik aan de master Marketing, maar eerst vervul ik de prachtige rol van voorzitter en lid acquisitie voor de allerleukste EL CID in 2024! Ik wil graag alles meemaken en ben iets te gepassioneerd over het organiseren van evenementen, daarom vind ik het leuk om als voorzitter van alles wat mee te krijgen. Het is aan mij om het overzicht te bewaren en het bestuur te vertegenwoordigen naar externen. Als lid acquisitie denk ik het liefst mee met onze partners om samen vette campagnes neer te zetten tijdens de EL CID! Buiten mijn EL CID bubbel ga ik graag naar live optredens, sport ik regelmatig en spaar ik bierfiltjes. Als ik niet te vinden ben bij mijn vrienden, mijn vereniging of met de EL CID FAM bij de Keyzer, hang ik op de bank met mijn huisgenoten, onze ietwat oversized kat en een Disneyfilm. Ik hoop samen met mijn bestuur een memorabele week neer te zetten, waar jij en je toekomstige vrienden het nog lang over zullen hebben! 

Puk du Bois

Vicevoorzitter en Lid Intern

Hey! Ik ben Puk, 22 jaar en bezig met mijn bachelor Psychologie. Dit jaar ben ik Vicevoorzitter en Lid Intern bij de EL CID! Na jaren mentor te zijn geweest, en een veel te leuk TMT-commissiejaar, mag ik me dit jaar bezighouden met het werven en trainen van de vrijwilligers. Dit doe ik gelukkig niet alleen, maar samen met mijn fantastische commissies: TMT en CreAcie! Door deze geweldige groepen, en ons hard werkende bestuur, heb ik enorm veel zin in dit jaar. Naast mijn EL CID bubbel spreek ik graag met vrienden af, struin ik vele festivals af en kook ik graag. Spreek me vooral aan als je vragen hebt over het worden van crew of mentor en hopelijk kunnen we dan samen shinen op de mentor- of crewdag!

Femke Hordijk

Secretaris en Lid Logistiek

Hi! Ik ben Femke, 22 jaar oud en studeer Psychologie & Criminologie. Dit jaar ben ik de Secretaris en het Lid Logistiek van het EL CID studentbestuur. Als Secretaris notuleer ik al onze vergaderingen, en hou ik de algemene mailbox bij. Als Lid Logistiek zorg ik ervoor dat de basis voor alle evenementen tijdens de EL CID-week aanwezig is: denk daarbij aan het regelen van vergunningen, dranghekken, rijplaten, podia, geluidsinstallaties en ga zo maar door! In mijn vrije tijd hou ik onder andere van hardlopen, de Leidse en Haagse horeca sponsoren, (bord)spelletjes spelen en true crime boeken lezen. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de EL CID in augustus!

Nick Janssen

Penningmeester en Lid Promotie II

Heeyy, ik ben Nick, 20 jaar oud en doe de mooiste studie in Leiden, Geschiedenis! Ik heb deze studie een jaartje op pauze gezet om me in te zetten voor de leukste week van het jaar, de EL CID-week! Binnen dit bestuur heb ik de functies Penningmeester en Lid Promotie II. Als Penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële verloop van het jaar. Fun fact: vorig jaar was ik ook Penningmeester van de CreAcie, dus ik heb al een beetje kunnen oefenen. In mijn andere functie heb ik de leiding over de geweldige MediaCie die de komende EL CID weer alles vast zal leggen. Buiten mijn EL CID leven ben ik nog actief bij mijn studievereniging, ga ik graag naar de bioscoop en zit ik af en toe nog wat te gamen met de boys. Ik kijk er naar uit om samen met mijn geweldige bestuur een fantastische EL CID-week neer te zetten in augustus, tot dan!

Merel van Dartel

Lid Deelnemers en Promotie I

Hii, ik ben Merel en 20 jaar oud. Ik zit in mijn vierde jaar Commerciële Economie. Mijn studie heb ik dit jaar op een lager pitje gezet, om de EL CID 2024 te organiseren. Dit jaar vervul ik de functies Lid Deelnemers en Promotie I. Als Lid Deelnemers ben ik verantwoordelijk voor alles rondom de aankomende deelnemers. Als Promotie I ben ik eindverantwoordelijk voor alle promotie dit jaar. Naast de EL CID hou ik van Formule 1, zingen en reis ik het liefst de hele wereld rond. Ik hoop een mega gave week neer te zetten, samen met de rest van het bestuur. Kan niet wachten om iedereen aankomend augustus te zien stralen tijdens de EL CID!