Voor de deelnemers

Welkom in Leiden! Aankomend jaar ga jij aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden studeren. Je gaat beginnen aan jouw studententijd! Een nieuwe en spannende fase in je leven, waarbij wij je graag een handje helpen. Op deze pagina kun jij alvast kennis maken met de stad, je studie en het Leidse studentenleven.

 

Frequency Asked Questions: antwoorden op al jouw vragen!

Vanaf maandag 10 mei 2021 verschijnt er iedere week een nieuwe video op ons YouTube-kanaal en ons Instagram-account. In een 12-delige serie nemen wij jou mee in het Leidse studentenleven. We vertellen je hoe je een kamer kunt vinden, welke musea er in Leiden zijn, het verschil tussen studie- en studentenverenigingen en nog veel meer! So, stay tuned!

 

Interactieve video! 

In deze video maak je keuzes over de stad Leiden, studeren, verenigingen, op kamers gaan, vrienden maken en natuurlijk de introductieweek. Zo weet jij waar jij straks wilt intunen in het Leidse studentenleven. Bekijk hem snel!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2022!

TMT en CreAcie gezocht!

Ben jij een enthousiaste Leidse student en wil jij je actief inzetten voor de enige echte EL CID? Geef je dan nu op voor één van onze commissies! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Crew & Activiteitencommissie (CreAcie) en Trainer Mentor Trainer-commissie (TMT)!

Lees verder »

Media Commissie Gezocht!

MediaCie Gezocht! Voor de MediaCie van EL CID 2022 zijn we op zoek naar mensen die hun talenten het hele jaar door willen tentoonstellen bij projecten van de EL CID.

Lees verder »

Inschrijvingen EL CID zijn gesloten! Je kan je alleen nog aanmelden voor het digitale programma.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden