Voor de deelnemers

Welkom in Leiden! Aankomend jaar ga jij aan de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden studeren. Je gaat beginnen aan jouw studententijd! Een nieuwe en spannende fase in je leven, waarbij wij je graag een handje helpen. Op deze pagina kun jij alvast kennis maken met de stad, je studie en het Leidse studentenleven.

Antwoorden op al jouw vragen!

Onderstaand vind je verschillende video’s die voorafgaand aan de EL CID-week van 2021 zijn gepubliceerd. In deze video’s nemen wij jou mee in het Leidse studentenleven. We vertellen je hoe je een kamer kunt vinden, welke musea er in Leiden zijn, het verschil tussen studie- en studentenverenigingen en nog veel meer!

Interactieve video! 

In deze video maak je keuzes over de stad Leiden, studeren, verenigingen, op kamers gaan, vrienden maken en natuurlijk de introductieweek. Zo weet jij waar jij straks wilt intunen in het Leidse studentenleven. Bekijk hem snel!

NIEUWS

Lees hier het laatste nieuws over de organisatie van de EL CID 2024!

Fotoalbum vrijdag overdag EL CID 2023

Alweer de laatste dag van de EL CID. De deelnemers hebben vandaag kunnen genieten van een bruisende brunch waar een heerlijk glaasje (0.0%) champagne en croissantjes werden genuttigd. Daarna konden ze door naar het knutselkwartier, waar zij hun creativiteit konden uiten.

Lees verder »